Κατερίνη: Πούλησαν σε επιχειρηματία ανύπαρκτα φορτηγά

Πρόκειται για έναν 41χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι συμφώνησαν με το θύμα να τους δώσει 5.000 ευρώ ως προκαταβολή και έναν 51χρονο που εξαργύρωσε μια ταχυδρομική επιταγή ύψους 2.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας προς επικύρωση της συμφωνίας

Τα στοιχεία ταυτότητας τριών απατεώνων που συστήθηκαν ως συνάδελφοί του σε έναν ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης μετάλλων και του πήραν προκαταβολή για να του πουλήσουν εγκαταλελειμμένα φορτηγά και μηχανημάτων έργων, εξακρίβωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Κατερίνης που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους.

Πρόκειται για έναν 41χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι συμφώνησαν με το θύμα να τους δώσει 5.000 ευρώ ως προκαταβολή και έναν 51χρονο που εξαργύρωσε μια ταχυδρομική επιταγή ύψους 2.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας προς επικύρωση της συμφωνίας. Όμως, δεν έστειλαν ποτέ τα οχήματα που είχαν συμφωνήσει, ενώ διαπιστώθηκε ότι και η μάντρα στην οποία υποτίθεται ότι ήταν διαχειριστές δεν… υπήρχε! Η δικογραφία για απάτη από κοινού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ