Κι όμως… Διαγωνίζονται για το ποιος έχει… μικρότερο πέος!

Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν σε πολλές κατηγορίες, στην προσπάθεια τους να αποδείξουν ότι… τα «μικροπράγματα» είναι τελικά εκείνα που μετράνε

Ήρθε η ώρα να αποδείξουν, για ακόμα μια φορά, πως τα «μικροπράγματα» είναι τελικά εκείνα που μετράνε και έχουν αξία στη ζωή

Ο λόγος γίνεται για τους άντρες που θα πάρουν μέρος στο «Διαγωνισμό Μικρότερου Πέους», οι οποίοι, μετά την επιτυχία που είχε πέρυσι το «show» που έδωσαν, αποφάσισαν να το καθιερώσουν σαν φεστιβάλ, το οποίο και θα διοργανωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «King’s County Bar», ένα μπαράκι του νεοϋρκέζικου Μπρούκλιν, στις 14 Ιουνίου.

Αυτό ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, στέλνοντας ενημερωτικές επιστολές σε όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Νέας Υόρκης. Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν σε πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των «ισορροπία στα δύο», «βηματισμός με βραδινά ρούχα» και «περπάτημα με ρούχα κολύμβησης».

Εκτός από το χρηματικό έπαθλο, που φέτος θα είναι 500 δολάρια (το οποίο μπορεί προαιρετικά ο νικητής να δωρίσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς), θα παραλάβει ακόμη ένα τιμητικό στέμμα και ένα μικροσκοπικό σκήπτρο -για ευνόητους λόγους…

Η «Huffington Post» βρήκε και συνομίλησε με τον περσινό νικητή, τον 27χρονο ντελιβερά Νικ Γκιλρόναν.

Τι είπε για το διαγωνισμό:

«Μπήκα στο διαγωνισμό γιατί σκέφτηκα ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Σκέφτηκα επίσης πως θα είχε πολλή πλάκα και δεν ήθελα να χάσω αυτήν την ευκαιρία. Οι συνάδελφοί μου ήξεραν ότι θα έρθω, μόνο στο αφεντικό μου δεν το είχα πει, αλλά και να το μάθει δεν πειράζει. Δεν είχα τρακ που θα εμφανιζόμουν χωρίς ρούχα, γιατί ασχολούμαι με την υποκριτική και έχω δουλέψει και ως γυμνό μοντέλο για ζωγράφους. Γενικά αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου».

Πιστεύεις ότι το μικρό πέος έχει κακή φήμη;

«Ναι, και γι” αυτό φταίνε τα ΜΜΕ. Και για τους άντρες και για τις γυναίκες προβάλουν πρότυπα ανθρώπων που δεν είναι ούτε συνηθισμένα ούτε κανονικά. Το μέγεθος του πέους ενός άντρα δεν παίζει ρόλο ούτε στην προσωπικότητά του, ούτε στις σχέσεις του. Το ίδιο ισχύει και για το μέγεθος του στήθους στις γυναίκες. Ολοι είμαστε φτιαγμένοι με διαφορετικά μεγέθη, αλλά τα media κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο να έχει μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Μερικοί αφήνουν αυτό το πράγμα να τους επηρεάσει και άλλοι (ακόμα χειρότερα) κρίνουν τους ανθρώπους έχοντας στο νου αυτά τα πρότυπα».

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη εμπειρία σου σε σχέση με το μικρό πέος σου;

«Δεν μου έχει συμβεί κάτι άσχημο που να οφείλεται στο μέγεθός μου. Αλλά το πιο διασκεδαστικό είναι η αντίδραση των γυναικών όταν βλέπουν το πέος μου σε στύση, γιατί ξαφνικά διπλασιάζεται».

Τι θα συμβούλευες τους άντρες που έχουν μικρό πέος;

«Η συμβουλή μου σε αυτούς τους ανθρώπους είναι να μην ανησυχούν για κάτι το οποίο δεν μπορούν να αλλάξουν. Όλο αυτό είναι χάσιμο χρόνου και πρέπει να το προσπερνούν και να τραβάνε μπροστά».

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ