Κοιμόταν «αγκαλιά» με τα… χασισόδεντρα!

Ο νεαρός χασισοκαλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων 

Η βαριά ατμόσφαιρα που ο ίδιος είχε δημιουργήσει στο υπνοδωμάτιό του, μέσα στο οποίο… καλλιεργούσε χασισόδεντρα με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας, δεν ενοχλούσε ένα νεαρό που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στα Ιωάννινα!

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες ότι διατηρούσε φυτεία κάνναβης, έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου είχε εγκαταστήσει πλήρη εξοπλισμό για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης υπό ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας, φωτισμού και θερμότητας. Στο αυτοσχέδιο θερμοκήπιο κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια και ο νεαρός χασισοκαλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στην αυλή του σπιτιού του στα Καβάσιλα Ηλείας καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ένας 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

*** Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 20 χρόνων και ένας 21χρονος Αλβανός, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. να έχουν μαζί τους 54 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ