Κοκαΐνη και… μπαρμπούτι σε διαμέρισμα- λέσχη στην Σπάρτη!

Ο ιδιοκτήτης και άλλοι έξι παίκτες ηλικίας από 30 ως 75 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω με τα ζάρια στα χέρια γύρω από το ειδικό τραπέζι

Το… γλεντούσαν για τα καλά οι επτά Έλληνες που το είχαν «στρώσει» στο μπαρμπούτι στο διαμέρισμα ενός από αυτούς στη Σπάρτη, όπου είχαν εγκαταστήσει και ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι! Μάλιστα, στα «διαλείμματα» του παράνομου παιχνιδιού έκαναν και χρήση κοκαΐνης!

Οι άνδρες της Ασφαλείας πληροφορήθηκαν τη λειτουργία της αυτοσχέδιας λέσχης και το «χοντρό» τζόγο που παιζόταν εκεί και οργάνωσαν αιφνιδιαστική έφοδο στο διαμέρισμα του 44χρονου που είχε οργανώσει το παράνομο τυχερό παιχνίδι. Ο ιδιοκτήτης και άλλοι έξι παίκτες ηλικίας από 30 ως 75 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω με τα ζάρια στα χέρια γύρω από το ειδικό τραπέζι.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν 2,8 γραμμάρια κοκαΐνης, ένδεκα ζάρια και 1.170 ευρώ που προέρχονταν από τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού. Οι επτά συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενοι για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ