-

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντάει για τον τσακωμό με τον Fipster – «Λέει διάφορα ασυνάρτητα»

gossip

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθαρίζει για τον «τσακωμό» με τον Fipster αλλά και το αν είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπόμπής του Breakfast@Star για τον «τσακωμό» με τον Fipster αλλά και το αν είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Έχω μπλέξει και με τον Φίλιππο που ξυπνάει με κακοκεφιά και αρχίζει και λέει διάφορα ασυνάρτητα. Όχι, δεν έχουμε τσακωθεί, μαζί ήμασταν χθες. Μην τον ακούτε. Βγήκε προχθές το βράδυ μόνος του και μάλλον δεν πήγε καλά το βραδινό ποτό και ξύπνησε το πρωί και είχε νεύρα. Και λέει “που θα ξεσπάσω; Στον Κωνσταντίνο”».

Τόσο ο Βασάλος, όσο και η Βάλια Χατζηθεοδώρου που ήταν δίπλα του εκείνη την ώρα ανέφεραν ότι δεν έχουν επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, για την είσοδό του στο «Χαμογέλα και Πάλι».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Fipster είχε δηλώσει για τον Βασάλο: «Τώρα έχουμε τσακωθεί κιόλας, βασικά μόνος μου έχω τσακωθεί, δεν έχω μπει καν να δω πώς τα πήγε. Δεν έχει ενδιαφερθεί να ρωτήσει, αλλά έχει κάνει πάρα πολύ καλό που πήγε στο Χαμογέλα και πάλι. Έχουμε τσακωθεί. Μπορεί να έχει κλείσει για δική του εκπομπή και να μην μου το λέει. Είναι χάλια τα πράγματα μεταξύ μας. Του έστειλα πριν μερικά μηνύματα και ούτε που έχει απαντήσει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ