Κωνσταντινούπολη: Διαρρήκτες ζήτησαν συγγνώμη και επέστρεψαν τα κλοπιμαία

Όταν κατάλαβαν ότι είχαν κλέψει μια ανάπηρη γυναίκα, της γύρισαν πίσω τον υπολογιστή και την κάμερά της – «Δεν είμαστε ασυνείδητοι» έγραψαν στο σημείωμα που της άφησαν

Κλέφτες στην Κωνσταντινούπολη οι οποίοι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμα μιας ανάπηρης γυναίκας, επέστρεψαν τη λεία τους στην ιδιοκτήτρια αφήνοντάς της ένα σημείωμα στο οποίο της ζητούσαν συγγνώμη, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

«Είμαστε κλέφτες, αλλά δεν είμαστε ασυνείδητοι. Λυπούμαστε πολύ, δεν ξέραμε πως είστε ανάπηρη, συγχωρήστε μας», έγραψαν οι μεταμελημένοι δράστες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Σαμπάχ».

Οι διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι της Εμριγέ Τσελεμπί, μιας δημόσιας υπαλλήλου που ζει στην περιφέρεια του Μαλτεπέ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, και είχαν κλέψει από τη νεαρή γυναίκα έναν υπολογιστή, μια κάμερα και μια φωτογραφική μηχανή.

Αφού επικοινώνησε με την αστυνομία, η γυναίκα είχε χάσει κάθε ελπίδα να ξαναβρεί τα πράγματά της. 

Όμως, προς μεγάλη της έκπληξη, τη νύκτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα βρήκε το φορητό υπολογιστή και την κάμερά της μπροστά στην πόρτα της μαζί με μια πρωτοφανή επιστολή συγγνώμης.

«Δεν μου επέστρεψαν τη φωτογραφική μηχανή μου, ελπίζω ότι θα το κάνουν γρήγορα», δήλωσε η Τσελεμπί.
Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ