Κρήτη: Πέντε στο «σκαμνί» για την απαγωγή του καθηγητή

Ο 54χρονος είχε απαχθεί από άτομα του περιβάλλοντος της φοιτήτριας που είχε χαθεί στην περιοχή του Πετρέ – Θεωρούσαν ότι ο άνδρας σχετίζεται με την εξαφάνιση της κοπέλας

Η υπόθεση της απαγωγής του 54χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο συγγενών και φίλων της νεαρής φοιτήτριας που εξαφανίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια, από την περιοχή του Πετρέ Ρεθύμνου, εκδικάζεται τη Δευτέρα στο Ηράκλειο, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Κατηγορούμενοι για την απαγωγή του καθηγητή, είναι πέντε άτομα, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, εκ των οποίων ο ένας αδερφός της φοιτήτριας. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της αρπαγής από κοινού, της απλής συνέργειας στην αρπαγή, των επικίνδυνων σωματικων βλάβων από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης οπλοφορίας όπλου και φυσιγγίων και της οπλοχρησίας κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη που αναβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αναμένεται να έχει αυξημένα αστυνομικά μέτρα, δεδομένου ότι και από τις δύο μεριές οι «πληγές» παραμένουν ανοιχτές. Ο καθηγητής ανησυχεί για την ασφάλειά του και η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, συνεχίζει να αγωνιά για την τύχη της, δεδομένου ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ