Κρυφό καζίνο σε κατάστημα στα Λεχαινά

Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και μπήκαν στον χώρο με τα παράνομα παιχνίδια

Ακόμη και σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πατάρι του καταστήματός του είχε εγκαταστήσει κρυφά τα ηλεκτρονικά μηχανήματα που έπαιζαν απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια, ένας 41χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου στα Λεχαινά Ηλείας.

Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες για να μπουν στο μαγαζί και να παραπλανήσουν τον ιδιοκτήτη, που τους οδήγησε στα παράνομα παιχνίδια χωρίς να σκεφτεί να χρησιμοποιήσει τον ασύρματο διακόπτη ελέγχου της λειτουργίας τους. Μόλις οι άνδρες της Ασφάλειας βεβαιώθηκαν ότι στις πέντε συσκευές εμφανίζονταν παιχνίδια τύπου «τρίλιζα», τον συνέλαβαν.

Σε άλλα τρία ηλεκτρονικά μηχανήματα που υπήρχαν στο ισόγειο και που επίσης κατασχεθήκαν, παίζονταν απαγορευμένα παιχνίδια τύπου «ρουλέτα». Σε όλα υπήρχαν κατάλληλες οπές για να δέχονται και χαρτονομίσματα εκτός από κέρματα. Στο μαγαζί κατασχέθηκαν 185 ευρώ ως προερχόμενα από τον παράνομο τζόγο και ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ