Μαγνησία: Έπιασαν τους ληστές που χτύπησαν ηλικιωμένη

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν άμεσα τους τρεις κακοποιούς που τη Μ. Τρίτη γκρέμισαν το παράθυρο του σπιτιού της 80χρονης γυναίκας ενώ κοιμόταν και ένας από αυτούς άρχισε να χτυπά ενώ ένας άλλος την ακινητοποιούσε με την απειλή μαχαιριού

Όχι μόνο έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας οι αδίστακτοι κακοποιοί που χτύπησαν αλύπητα μια άτυχη γριούλα μέσα στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, αλλά βρέθηκε και το μεγαλύτερο μέρος από τις οικονομίες της ύψους 4.000 ευρώ που μέσα στο είχε πορτοφόλι το οποίο της άρπαξαν!

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν άμεσα τους τρεις κακοποιούς που τη Μ. Τρίτη γκρέμισαν το παράθυρο του σπιτιού της 80χρονης γυναίκας ενώ κοιμόταν και ένας από αυτούς άρχισε να χτυπά ενώ ένας άλλος την ακινητοποιούσε με την απειλή μαχαιριού. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 27 και 34 χρόνων, σε βάρος των οποίων ο ανακριτής Βόλου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης και ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Με τις ίδιες κατηγορίες εκδόθηκε ένταλμα και για έναν 39χρονο συνεργό τους, η συμμετοχή του οποίου εξακριβώθηκε και αναζητείται. Στο σπίτι του 22χρονου και στην κατοχή των άλλων δύο, βρέθηκαν ένα μαχαίρι μήκους 18,5 εκατοστών, ένας υαλοθραύστης και 3.000 ευρώ, που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ