-

Η Μαρία Πρωτόπαππα σπάει τα στερεότυπα: «Δεν βάφομαι, φοράω ότι να’ναι, είμαι 52 δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα»

gossip

Η Μαρία Πρωτόπαππα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «Σασμό» και αποκάλυψε μερικά από τα spoiler που κυκλοφορούν.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Νομίζω πως για τον Σασμό γνωρίζω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler, δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια; Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή, βλέπει μία σειρά, γιατί να ξέρει τι θα γίνει παρακάτω; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να βλέπεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει. Είναι πιο γαργαλιστικό;».

Για την καθημερινότητα της είπε χαρακτηριστικά: «Για πολύ μεγάλο διάστημα, τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι. Φοράω ό,τι να ναι, χρώματα, είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ, γιατί αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά για να ξαναβαφτώ και μετά, θα ξεβαφτώ για να βαφτώ ξανά στο θέατρο και θα… ξεβαφτώ για να κοιμηθώ. Οπότε, δεν νομίζω ότι αυτό είναι πολύ υγιεινό. Αλλά κι έτσι να μην ήταν, δεν νομίζω πως έχει σημασία, δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πώς θα έπρεπε να είμαι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ηλικία της και ανέφερε πως έχει πάθει κάποιες «κρίσεις», επειδή μεγαλώνει. «Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 22, στα 29, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου νιώθω έντονα την αλλαγή, όταν αλλάζω σελίδα βιολογικά. Το νιώθω πεντακάθαρα κι είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό και την κοσμοθεωρία μου».

Δείτε το video:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ