-

Μαρία Σολωμού: «Με τpομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βpακi μου πολύ εύκολα»

gossip

Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία πραγματικά ανατρεπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», και μίλησε για τις σχέσεις, τους άνδρες και την τηλεόραση.

«Δεν έχω πιάσει ποτέ κάποιον σύντροφο μου επ’αυτοφώρω να με απατάει», παραδέχθηκε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε: «το νέο που άκουσα με το relatioship (σχέση) είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι θα λέω τώρα».

Στη συνέντευξη η Μαρία Σολωμού απάντησε και σε ερωτήσεις του κοινού. Αρχικά απάντησε τι είναι αυτό που την τρομάζει στους άντρες: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου πολύ εύκολα, που γίνονται κολιέ, που κρέμονται από πάνω μου».

«Ποτέ δεν με έχει φλερτάρει άνδρας φίλης μου. Θεωρώ τραγικό να υπάρχει παράλληλη σχέση», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαρία Σολωμού.

Αποκάλυψε ότι δεν έχει ψάξει ούτε τσάντα, ενώ στην ίδια έχουν ψάξει και κινητό και λάπτοπ. Σε ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ «ghosting» απάντησε: «Είχα σχέση ένα μήνα, όλα πήγαιναν καλά, ήμασταν έξω και του είπα πως δεν θέλω άλλο».

«Πιστεύω πως όσο αγαπητή είμαι τόσο αντιπαθής είμαι. Θα με ενοχλούσε το ”α, καλή είναι”», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού για τον εαυτό της.

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι έχει δει σε site, «δείτε την ερωτική ταινία της Μαρίας Σολωμού».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ