Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση, που θα σας λύσουν τα χέρια!

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση, που θα σας λύσουν τα χέρια!
Lifehacks
Απίστευτα

Με αυτές τις συμβουλές δεν θα ξαναβρεθείτε απροετοίμαστος ενάντια στο χιόνι και τον παγετό!

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση, που θα σας λύσουν τα χέρια!

Καλύπτοντας τους πλαϊνούς καθρέφτες σας με μεγάλες τσάντες Ziploc, θα τους αποτρέψει από το να παγώσουν κατά την διάρκεια της νύχτας.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 1

Γεμίζοντας μια κάλτσα με άμμο για γάτες και αφήνοντας την στο αυτοκίνητό σας ,μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη παγετού.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 2

Αν η κλειδαριά της πόρτας σας έχει παγώσει, χρησιμοποιήστε ένα καλαμάκι για να φυσήξετε ζεστό αέρα πάνω της. Έτσι θα λιώσει ο πάγος και θα λύσει το πρόβλημά σας.Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 3

Εναλλακτικά, μπορείτε να κρατήσετετο κλειδί σας κοντά σε έναν αναπτήρα για να ζεσταθεί και να γλιστρήσει μέσα στην κλειδαριά με ευκολία.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 4

Κρατήστε κάποιες επιπλέον μεγάλες κάλτσες στο αυτοκίνητό σας για να τις φορέσετε πάνω από τα παπούτσια σας, έτσι ώστε αν χρειαστεί σπρώξετε το αυτοκίνητό σας επειδή έχει κολλησει στο χιόνι να έχετε περισσότερη πρόσφυση.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 5

Αν έχετε σταθμεύσει έξω και πρόκειται να χιονίσει την νύχτα, σηκώστε τους υαλοκαθαριστήρες σας, ώστε να μην παγώσουν π’ανω στο παρμπρίζ.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 6

Ένας ωραίος τρόπος για να κάνετε τα παράθυρά σας να μην θαμπώνουν, είναι να τα σκουπίσετε με μια κρέμα ξυρίσματος. Τα συστατικά της κρέμας αφήνουν ένα ωραίο αντιθαμβωτικό στρώμα στα παράθυρά σας.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 7

Αν δεν έχετε μαζί σας ξύστρα πάγου, οι πλαστικές κάρτες κάνουν την ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι μια πιο αργή και επίπονη μέθοδος, αλλά όταν δεν έχετε άλλες επιλογές, είναι μια καλή εναλλακτική.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 8

Αν πρέπει να παρκάρετε έξω τη νύχτα, προσπαθείστε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας προς την ανατολή. Με αυτό τον τρόπο, όταν ο ήλιος ανατέλλει το πρωί θα βοηθήσει να αποψυχθεί φυσικά το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 9

Έχοντας ένα κουτί έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε κυριολεκτικά να σας σώσει τη ζωή, αν ποτέ εμπλακείτε σε μια θύελλα και δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτή μέχρι να κοπάσει. Φέρτε ένα επιπλέον χειμωνιάτικο σακάκι , με κάλτσες, σκούφους, γάντια, κάτι που θα σας βοηθήσει να κρατηθείτε ζεστός, αν χρειαστεί. Ένα κερί, μερικά σπίρτα, νερό, φακός, και μερικά σνακ, όπως και μπάρες ενέργειας, είναι επίσης σημαντικά στοιχεία να έχετε στο κουτί.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 10

Ψεκάζοντας ένα μείγμα, το οποίο αποτελείτε από 3 μέρη ξύδι και 1 μέρος νερού, στο παρμπρίζ σας θα βοηθήσει να αποτρέψει το σχηματισμό πάγου.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 11

Χρησιμοποιώντας οδοντόπαστα για τον καθαρισμό των φώτων σας, θα κάνει τεράστια διαφορά όταν οδηγείτε. Όχι μόνο θα είστε σε θέση να σας δουν πιο εύκολα οι άλλοι, αλλά θα μπορείτε και εσείς να δείτε καλύτερα Ένα λεπτό στρώμα κεριού αφού έχει φύγει η οδοντόκρεμα θα βοηθήσει να αποτρέψει να μαζευτεί χιόνι και πάγος στα φώτα σας.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 12

Κρατώντας μερικές σακούλες άμμου για γάτες στο πορτ-μπαγκάζ σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί να φανεί πραγματικά χρήσιμο. Αν ποτέ κολλήσετε στο χιόνι ή σε πάγο, η άμμος μπορεί να βοηθήσει τα ελαστικά σας να αποκτήσουν κάποια πρόσφυση, έτσι ώστε να βγείτε από εκεί.

Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 13

Τοποθετώντας τα πατάκια σας κάτω από τα ελαστικά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βγείτε από το χιόνι.Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 14

Ένα σφουγγάρι μαυροπίνακα κάνει θαύματα, όταν πρόκειται για σκούπισμα της θαμπάδας από τα παράθυρά σας όταν κάνει πολύ κρύο έξω για να τα κατεβάσετε προς τα κάτω.Μερικά πολύ χρήσιμα tips για την χειμερινή οδήγηση που θα σας λύσουν τα χέρια - Εικόνα 15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ