Μετά τον Ολάντ, η Βαλερί βρήκε το «υπέρτατο αγαθό»

Η ζωή της ήταν αβάσταχτη στο Μέγαρο των Ηλυσίων – Δεν μπορούσε  να εκφραστεί, να μιλήσει ακόμα και να σκεφθεί ελεύθερα

Τηλεοπτικός… μαϊντανός έχει γίνει η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, καθώς όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κάνει δηλώσεις για την αβάσταχτη ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Αυτή τη φορά, η Γαλλίδα δημοσιογράφος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο «BFM» ότι έχει ξαναβρεί την ελευθερία της, μετά το χωρισμό της με τον Φρανσουά Ολάντ. «Είμαι μία γυναίκα ελεύθερη», δηλώνει η Γαλλίδα δημοσιογράφος στο γαλλικό κανάλι.

Επιστρέφοντας από την Αϊτή, την οποία επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο ανθρωπιστικής αποστολής, η πρώην ερωμένη του Γάλλου προέδρου έσπευσε να δηλώσει ότι τελικά ο χωρισμός της δεν ήταν και τόσο επίπονη διαδικασία εφόσον ξαναβρήκε ένα πράγμα, το οποίο είναι ανεκτίμητο: την ελευθερία της. Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, που είχε αποκαλύψει πρώτο την κρυφή αγάπη του του Γάλλου προέδρου, που ακούει στο όνομα Ζουλί Γκαγιέ, στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή της που μεταδόθηκε το πρωί της Τρίτης, η Βαλερί υποστήριξε:
«Μετά το χωρισμό, δεν ήμουν και τόσο χάλια γιατί συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ένα αγαθό στη ζωή που είναι ανεκτίμητο και χωρίς αμφιβολία, το είχα ξεχάσει: Η ελευθερία. Και σήμερα, τίποτα δεν αξίζει όσο η ελευθερία, τίποτα!», υποστήριξε το «ροτβάιλερ» των Ηλυσίων.

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει και κατά την τριήμερη επίσκεψή της στην Αϊτή εκφράζοντας στους κατοίκους της πολύπαθης χώρας την πεποίθηση ότι, πλέον απολαμβάνει την ελευθερία της.  

Ερωτηθείσα από το BFM εάν στο Μέγαρο των Ηλυσίων αισθανόταν ελεύθερη, η απατημένη πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας δεν μάσησε τα λόγια της: «Όχι, εννοείται πως δεν ήμουν ελεύθερη, δεν μπορούσα να εκφραστώ, να σκεφτώ ακόμα και να μιλήσω ελεύθερα. Τώρα ανακάλυψα πως πάνω απ΄ όλα είναι η ελευθερία, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ευτυχίας», τόνισε η Βαλερί.

Παρά το γεγονός ότι η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας αισθανόταν «παγιδευμένη» στα Ηλύσια Πεδία, απέκτησε το παρατσούκλι «το ροτβάιλερ των Ηλυσίων» από τους συμβούλους του Γάλλου προέδρου οι οποίοι είχαν την ατυχία να γίνουν ουκ ολίγες φορές μάρτυρες της καταπιεστικής και απότομης συμπεριφοράς της. Σκεφτείτε η ίδια να αισθανόταν εκεί ελεύθερη… 
Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ