-

Το “μυστικό” του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του

Το "μυστικό" του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του
Απίστευτα
Τότε και Σήμερα

Πολλοί λένε πως χρειάζεται απόλυτη αφοσίωση για να αποκτήσει κανείς γραμμωμένους κοιλιακούς- ειδικά όταν το σώμα αρχίζει να βρίσκεται σε μια ηλικία έστω ήπιας χαλάρωσης.

Το “μυστικό” του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του

Ο 40χρονος Hetan Petal από τη Βρετανία αποφάσισε να υποβάλει το σώμα του σε αυτή τη δοκιμασία επιδιώκοντας το περίφημο six-pack σε διάστημα πέντε μηνών –και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο Hetan κατάφερε να χάσει στο διάστημα αυτό σχεδόν είκοσι κιλά, αν μειώσει στο μισό το λίπος στο σώμα του και να σμιλεύσει τους κοιλιακούς του.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του συμβούλου του, που του έστελνε με email το πρόγραμμα των γευμάτων και των ασκήσεών του, ο 40χρονος πέτυχε το στόχο του. Δεν ήταν κακή η προηγούμενη διατροφή του αλλά δεν ήταν η δέουσα για να βοηθήσει στην ανάδειξη των κοιλιακών του. Έτσι ο σύμβουλός του του πρότεινε κάποιες αλλαγές -αλλά και συμπληρώματα.

Το πρόγραμμά του περιλάμβανε και καθημερινή άσκηση και ο Petal παραδέχθηκε πως η όλη διαδικασία τον έφτασε στα όριά του.

«Η όλη πορεία ήταν δοκιμασία για τον χαρακτήρα μου κι έγινε πιο πειθαρχημένος και επικεντρωμένος στο στόχο μου. Δεν ζω πια για να τρώω, τρώω για να ζω» λέει ο ίδιος.

«Ήταν δύσκολο και υπήρχαν μέρες που δεν είχα ενέργεια ούτε για να σκεφτώ, ούτε για να σηκωθώ από το κρεβάτι» προσθέτει «ωστόσο η οικογένειά μου με κράτησε αφοσιωμένο ενώ η πίεση του ενδεχόμενου να μην δείχνω όπως ήθελα στη φωτογράφιση με κινητοποιούσε. Καθώς οι εβδομάδες περνούσαν έβλεπα το σώμα μου να μεταμορφώνεται και ήξερα πως μπορούσα να πετύχω αυτό που ήθελα».

Το μυστικό του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του - Εικόνα 1

Το μυστικό του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του - Εικόνα 2

Το μυστικό του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του - Εικόνα 3

Το μυστικό του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του - Εικόνα 4

Το μυστικό του άνδρα που απέκτησε σούπερ κοιλιακούς στα 40 του - Εικόνα 5
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ