Ν. Κορέα: Θα ξαναγίνω δάσκαλος των μαθητών μου στην άλλη ζωή

«Το να ζήσω εγώ, όταν ακόμα υπάρχουν 200 αγνοούμενοι, είναι πολύ οδυνηρό. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη» έγραψε ο 52χρονος καθηγητής, πριν περάσει τη θηλιά στο λαιμό του…

Νωρίτερα τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση της αυτοκτονίας του Κανγκ Μιν-γκιου, υποδιευθυντή του λυκείου, οι μαθητές του οποίου βρίσκονταν σε εκδρομή με το μοιραίο φέρι μποτ «Sewol», που βυθίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη στη νότια ακτή της Νοτίου Κορέας.

Αυτό όμως που κάνει ακόμα πιο τραγική την παραπάνω είδηση, είναι το σημείωμα που φέρεται, σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, να άφησε πίσω του ο 52χρονος εκπαιδευτικός, που βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο, έξω από το γυμναστήριο που έχουν καταλύσει οι οικογένειες των αγνοουμένων, περιμένοντας να μάθουν νέα για την τύχη τους.

Έγραψε ο Μιν-γκιου: «Το να ζήσω εγώ, όταν ακόμα υπάρχουν 200 αγνοούμενοι, είναι πολύ οδυνηρό. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Εγώ πίεσα, για να γίνει αυτή η εκδρομή. Θα ξαναγίνω δάσκαλος στην άλλη ζωή, για τους μαθητές μου, τα πτώματα των οποίων δεν έχουν βρεθεί».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τραγικό σημείωμα του αυτόχειρα βρέθηκε μέσα στο πορτοφόλι του…

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ