-

Νόμιζαν ότι είχε hangover και πέθανε λίγες ώρες αργότερα

Νόμιζαν ότι είχε hangover και πέθανε λίγες ώρες αργότερα
Απίστευτα
Οικογένεια

Νόμιζαν ότι είχε hangover και πέθανε λίγες ώρες αργότερα

Μια συντετριμμένη μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύπτει πώς έχασε την κόρη της μέσα σε 24 ώρες χωρίς να το καταλάβει.

Η 21χρονη Jennifer Gray αισθανόταν άρρωστη και είχε έναν ήπιο πονοκέφαλο μετά από νύχτα εξόδου μαζί με τους φίλους της, σύμφωνα με τη Daily Record. Όμως 24 ώρες αργότερα η Jennifer έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον σοκαρισμένο πατέρα της. Ήταν μόνο όταν έφυγε από τη ζωή, όταν οι γονείς της ενημερωθήκαν ότι έπασχε από βακτηριακή μηνιγγίτιδα.

Νόμιζαν ότι είχε hangover και πέθανε λίγες ώρες αργότερα - Εικόνα 1

Τώρα, η 52χρονη μητέρα της κάνει αγώνα για να εκπαιδεύσει τους νέους σχετικά με τα συμπτώματα της νόσου. «Η μηνιγγίτιδα χτύπησε την οικογένειά μου. Ήρθε για μας σαν κεραυνός εν αιθρία. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον που έχει ένα παιδί. Δε θα γίνω ποτέ και γιαγιά. Το σκέφτομαι εγωιστικά αυτό. Ποτέ δεν θα τη δω να παντρεύεται. Ίσως δεν επρόκειτο ποτέ να παντρευτεί αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τι επεφύλασσε το μέλλον», λέει η μητέρα της, μεταξύ άλλων.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε ένα κρύωμα στις αρχές Απριλίου αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία. Ένα βράδυ βγήκε με τους φίλους της για ποτό αλλά μετά από ώρα γύρισε στο σπίτι γιατί δεν αισθανόταν καλά. Οι φίλοι και οι γονείς της νόμιζαν ότι είναι από το hangover και ποτέ δεν φαντάστηκαν κάτι πιο σοβαρό παρά τη ναυτία και τον πονοκέφαλο.

Νόμιζαν ότι είχε hangover και πέθανε λίγες ώρες αργότερα - Εικόνα 2

Σε λίγες ώρες τα συμπτώματα χειροτέρεψαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ταχύτατα και σύντομα ανακοινώθηκε στους γονείς της ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή. Σύμφωνα, πάντως, με τη μητέρα της που πλέον ασχολείται με την ευαισθητοποίηση για την ασθένεια, οι γιατροί δεν είχαν δει τόσο γρήγορη εξέλιξη σε ασθενή.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ