Ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο αποκαλύπτει: Έχει να κάνει με τον καιρό!

Τη δική του θέση στο Μουσείο Φαλλού της Ισλανδίας θα έχει το πέος του 43χρονου άντρα μετά θάνατον

Ο 43χρονος Jonah Falcon κατάλαβε από πολύ μικρός πως ήταν… ξεχωριστός σε σχέση με τα συνομίλικά του αγόρια. Ήδη από το γυμνάσιο, ήταν φανερό πως ένα μέρος του σώματός του ήταν αρκετά διαφορετικό από των υπολοίπων. Δεν ήταν ελάττωμα, δεν του προκαλούσε προβλήματα, απώς το δικό του πέος ήταν μεγαλύτερο από των άλλων παιδιών. Πολύ μεγαλύτερο – τόσο πολύ που με την ενηλικίωσή του, ήρθε και η καταξίωση: ο Jonah Falcon είναι ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο! 

Όταν βρίσκεται σε στύση, το πέος του Falcon φτάνει τα 34 εκατοστά και κάτι δέκατα, για την ακρίβεια, δηλαδή 13,5 ίντσες, διαφορετικά μετρήθηκε από τους ειδικούς που επιβεβαίωσαν το ρεκόρ στα 24 εκατοστά (9,5 ίντσες). Ο ίδιος πάντως, έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του πως το μέγεθος του πέους του εξαρτάται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες και ειδικά τη θερμοκρασία.

Το Μουσείο Φαλλού της Ισλανδίας λειτουργεί από το 1997 και είναι, όπως είναι φυσικό, μοναδικό στον κόσμο. Περιλαμβάνει περίπου 300 «μοντέλα», ομοιόματα αληθινών φαλλών τα περισσότερα από διάφορα ζώα του ζωικού βασιλείου. Στα εκθέματά του όμως περιλαμβάνονται και… ανδρικά πέη, με πρώτο αυτό ενός ηλικίας 95 Ισλανδού που δώρισε το πέος του στο Μουσείο όταν πέθανε, το 2011 και το οποίο πλέον εκτίθεται ταριχευμένο στις αίθουσες.

Ήταν το Μουσείο Φαλλού πάντως που ζήτησε από τον Jonah Falcon να δωρίσει το πέος του αφού πεθάνει, ώστε να το συμπεριλάβει στα εκθέματά του. 

Περιχαρής, ο 43χρονος ευχαρίστησε το Μουσείο για την τιμή, αν και δήλωσε πως δεν σκοπεύει να το… αποχωριστεί σύντομα.

Δείτε τον ίδιο να… τραγουδά για το πέος του!

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ