Ο ομοφυλόφιλος εραστής της Μάλφα κι ο θαυμασμός στον Γεράσιμο μετά από 20 χρόνια γάμου!

Είναι μία από τις ηθοποιούς που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με τις ερμηνείες της και αποτελεί λαμπερή παρουσία στη showbiz. Η νυν κριτής του «Your Face Sounds Familiar», Μπέσυ Μάλφα, μίλησε για τη σχέση ζωής με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον έρωτα, την αγάπη, το γάμο, αλλά και τις… «παλιές ψυχές»!

Σε ερώτηση που της έγινε αν μετά τα τόσα χρόνια γάμου, παύει ο έρωτας και μένει η αγάπη ή αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, τόνισε:  «Όχι βέβαια! Ποιος τα λέει αυτά; Εξαρτάται το γάμο! Εγώ εξάλλου βρίσκω τον Γεράσιμο (σ.α: Σκιαδαρέση) πολύ όμορφο και σέξι άντρα! Επιπλέον είναι και φανταστικός ηθοποιός και, κάθε φορά που τον βλέπω να παίζει, τον ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο! Συγγνώμη κιόλας που είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου. Βέβαια δεν ξέρω εκείνος τι κάνει. Όπως τον βλέπω όμως, μάλλον ισχύει το ίδιο και για αυτόν».

Τέλος, αποκάλυψε σχετικά με παλιότερη δήλωση που είχε κάνει αναφέροντας ότι είχε δεσμό με ομοφυλόφιλο χορευτή: «Είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. «Παλιά» ψυχή κι αυτός. Ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί ότι ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να κάνει έρωτα και με μια γυναίκα. Τι να πω;».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ