Πάτρα: Τραυμάτισε γυναίκα για να της πάρει την τσάντα

Όταν είδε ότι η προσπάθειά του απέτυχε, ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με το μικρού κυβισμού μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε

Στιγμές τρόμου και πόνου βίωσε μια 61χρονη γυναίκα στην Πάτρα, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν εποχούμενο τσαντάκια που δεν δίστασε να τη ρίξει βίαια στο έδαφος στην προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα που κρατούσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί -ευτυχώς ελαφρά.

Όταν είδε ότι η προσπάθειά του απέτυχε, ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με το μικρού κυβισμού μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε. Όμως, η πεσμένη στο δρόμο γυναίκα κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του και τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου, που αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί λίγες ώρες πριν από το σημείο όπου το είχε σταθμευμένο ο 30χρονος ιδιοκτήτης του.

Για την επίθεση ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη λίγη ώρα αργότερα. Πρόκειται για έναν 43χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για απόπειρα αρπαγής τσάντας, απλή σωματική βλάβη και κλοπή.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ