Πέτρος Κωστόπουλος για Λαζόπουλο: Άλλος ήταν φίλος με τον Αντρέα Παπανδρέου [βίντεο]

Η συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στο Γιώργο Σατσίδη για την εκπομπή του στο MEGA Kosmos που εκπέμπει στην ομογένεια ήταν θέμα συζήτησης στο Πρωινό mou και προκάλεσε ποικίλα σχόλια η δήλωση του για το πολιτικό παρελθόν του Γιώργου Λιάγκα.

Χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος ρωτήθηκε για το ότι πολλοί χαρακτήρισαν την πρόσφατη εκπομπή του ως φιλοσυριζαϊκή, με τον Γιώργο Σατσίδη να λέει ότι ο Γιώργος Λιάγκας το ανέφερε πρώτος. Τότε, ο Λάκης είπε πως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει και να αντιμετωπίζει το σχόλιο του κάθε ένα, ενώ είπε πως και ο Λιάγκας είχε βάλει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ το 2000.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολίασαν ότι δεν μπορεί κάτι που έκανε πριν από 14 χρόνια να τον χαρακτηρίζει ως σήμερα, με τον παρουσιαστή να λέει ότι «εγώ άλλον θυμάμαι να είναι φίλος με την Δήμητρα Λιάνη και συνδαιτυμόνας με τον Αντρέα Παπανδρέου, ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν κατέβηκε το 2000 ο Λιάγκας με το ΠΑΣΟΚ, που έχει ψηφίσει το 65% του πληθυσμού. Ο Λαζόπουλος ήταν φίλος με την Δήμητρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον χαρακτηρίζει πολιτικά αυτό».

Δείτε όσα ειπώθηκαν εδώ.

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ