Πέτρος Κωστόπουλος: Θέλω να αποδομήσω το κουτσομπολιό, να σπάσω πλάκα

Λίγο μετά το τέλος του σημερινού Πρωινό mou, ο Πέτρος Κωστόπουλος συνδέθηκε από το στούντιο της εκπομπής με το Μελέτησέ Το και την Ελεονώρα Μελέτη, στην οποία έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό του μέλλον, όσες φήμες έχουν ακουστεί και το πως βλέπει την εμπειρία του πρωινού στο τώρα και στο μετά.

Όσον αφορά το τι θα γίνει με τον ίδιο και την υπόλοιπη παρέα του χρόνου και αν θα συνεχίσουν ο Πέτρος ήταν ειλικρινής λέγοντας ότι «Δεν είχε προκύψει θέμα να μην ανανεώσουμε, όπως δεν έχει προκύψει και θέμα να ανανεώσουμε. Απ΄ότι είδα το κανάλι μου έχει πει την πλήρη αλήθεια. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, κάποιοι άνθρωποι μου έχουν πει πως τους αρέσει και είναι καλά τα νούμερα, πως πάμε καλά, με τις συνθήκες που υπάρχουν. Εγώ δεν θα μιλήσω, να πάω μόνος μου για ανανέωση» ανέφερε και μίλησε για τα δημοσιεύματα περί αντικαταστατών.

«Δεν σου κρύβω πως με απασχόλησαν πολύ τα δημοσιεύματα, δεν θέλω να κάνω τον αδιάφορο. Με ενοχλούσε ότι η άλλη μεριά δεν είπε καθαρά ότι δεν είχε πρόταση. Η Ζέτα δηλαδή το είπε…Κάποιοι αφήνουν ένα θολό τοπίο. Ξεφούσκωσε όμως γρήγορα».

Για το πως βίωσε τη φετινή εμπειρία και πως θα την ήθελε για του χρόνου: «Εγώ δεν έβλεπα πρωινά και σε μια στιγμή διαβάζω ότι πάει να γίνει μια διαδικασία στα πρωινά πιο μεσημεριανού, να έχει μια οξύτητα. Εγώ δεν το μπορώ. Παρά μόνο να έχει μια αποκαθήλωση της είδησης, θέλω να κάνω πλάκα, μόνο για να γελάσουμε, με το κουτσομπολιό το λεγόμενο. Κι εκεί πιστεύω υπάρχει διαφοροποίηση μεγάλη. Αν ήταν στο χέρι μου θα οργάνωνα αλλιώς μαζί με το κανάλι που πληρώνει, αυτό το πρωινό. Δεν θα το άλλαζα δραματικά, γιατί όλα τα πρωινά έχουν μια ταυτότητα, απλά θα ήθελα να ήταν κάπως διαφορετικό. Τα κανάλια έχουν μέτρα ανάλυσης, ξέρουν τι πουλάει και τι όχι. Κάνουμε μια δουλειά για την οποία μας πληρώνουν και πρέπει να έρθουν και κάποια χρήματα. Το να πω δεν δείχνω μόδα δε γίνεται».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ