-

Πρόγνωση καιρού για Σάββατο 6-5-2017

Πρόγνωση καιρού για Σάββατο 6-5-2017
Καιρός

Το Σαββάτο, 6 Μαΐου 2017 αρχικά αναμένονται αραιές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Τις πρώτες πρωινές ώρες οι νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα σταματήσουν μετά το μεσημέρι.

Πρόγνωση καιρού για Σάββατο 6-5-2017

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα και από τα δυτικά προς ανατολικά, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις υπάρχει στη δυτική Ελλάδα από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 8 έως 28, στην Ήπειρο, και τη δυτική Στερεά από 10 έως 25, στη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Στερεά από 14 έως 28, στην Πελοπόννησο από 10 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25, και στη Κρήτη από 16 έως 26.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, και μόνο προς το τέλος της ημέρας θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός, και μόνο προς το τέλος της ημέρας θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και παροδικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ