Ρέθυμνο: Τα αρνιά που πωλούσε ήταν κλεμμένα!

Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι 33χρονου εμπόρου αστυνομικοί ανακάλυψαν 18 σφαγμένα αρνιά τα οποία δεν είχαν υποβληθεί στον προβλεπόμενο κρεοσκοπικό έλεγχο – Από τα 52 πρόβατα που διέθετε, τα 33 δεν έφεραν ενώτια

Αμφίβολης προέλευσης αλλά και… ποιότητας ήταν τα αρνιά που διέθετε στους καταναλωτές της πασχαλινής αγοράς ένας κτηνοτρόφος που συνελήφθη σε κοινότητα του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι του 33χρονου εμπόρου οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και του αστυνομικού τμήματος Λάμπης, ανακάλυψαν 18 σφαγμένα αρνιά τα οποία δεν είχαν υποβληθεί στον προβλεπόμενο κρεοσκοπικό έλεγχο κι έτσι τον συνέλαβαν για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη παρανομία του νεαρού κτηνοτρόφου, καθώς ο έλεγχος που έγινε στο ποιμνιοστάσιό του αποκάλυψε ότι από τα 52 πρόβατα που διέθετε, τα 33 δεν έφεραν ενώτια και θεωρήθηκαν προϊόντα ζωοκλοπής! Ο 33χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν σε ποιον ανήκαν τα ζώα και πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ