-

Σασμός Τετάρτη 1/11/2023 Επεισόδιο 23

Σασμός
τηλεόραση

Ο θάνατος του Νικηφόρου σκάει σαν βόμβα και στα αυτιά της Θοδώρας από την Εύα, η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη. «Αργυρούλα μου», της λέει μέσα από το νοσοκομείο, «ήρθαν πουλιά, εδώ στον ύπνο μου και μου είπαν για το μεγάλο κακό που έχει βρει το χωριό μας. Γιατί δεν μου λες τι έχει συμβεί;», τη ρωτά.
Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονού της θα πληρωθεί μόνο με αίμα. «Ο Λάζαρος πρέπει να μπει φυλακή. Εκεί είναι η θέση του», θα απαντήσει η Μαρίνα.

Το μίσος έχει κυριεύσει τη Βασιλική που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει και να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι που δεν μπορεί να πιστέψει. «Θέλω να πάρεις τη ζωή εκείνου που σκότωσε τον γιο μας», του λέει με τόλμη. «Μου ζητάς δηλαδή να βάψω ξανά τα χέρια μου με αίμα, Βασιλική μου;», τη ρωτά και εκείνη γνέφει θετικά.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με τον Δημητρό και τον Νικολή. Τα σχέδιά της είναι σκοτεινά και σίγουρα δεν θα έχουν καλή κατάληξη.

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Πέμπτη  02/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ