-

«Σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…»: Διαψεύδονται κατηγορηματικά οι μακάβριες φήμες για την υγεία του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς παλεύει για τη ζωή του, προσπαθώντας ν αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που έχει, ενώ ιστοσελίδες στο διαδίκτυο διακινούν ψευδείς ειδήσεις ότι έχει πεθάνει.

Ο Βασίλης Καρράς παλεύει με τα προβλήματα υγείας

Για το λόγο αυτό, το επίσημο fan page του τραγουδιστή στα social media, διαψεύδει κατηγορηματικά τις εν λόγω μακάβριες φήμες και υπογραμμίζει ότι ο καλλιτέχνης δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τη μάχη του για τη ζωή.

Όπως αναφέρεται: «Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο, ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Καταρρακωμένη η οικογένεια του Βασίλη Καρρά

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ