Σγουρός: Οι δήμαρχοι με στηρίζουν γιατί βλέπουν το έργο που έχει γίνει

Επίθεση στη Ρένα Δούρου – «Δε γνωρίζει τα θέματα και δεν παραβρέθηκε ποτέ σε ένα περιφερειακό συμβούλιο»

«Οι δήμαρχοι της Αττικής με στηρίζουν γιατί βλέπουν το έργο που έχει γίνει και γιατί έχουμε καλή και ουσιαστική συνεργασία» δήλωσε ο Γιάννης Σγουρός αναφερόμενος στη στήριξη που βρίσκει η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Αττικής.

Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Σγουρός επιτέθηκε κατά των αντιπάλων του τονίζοντας ότι αυτοί περιορίζονται σε επιθέσεις διότι δεν έχουν τι άλλο να πουν.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, δε γνωρίζει τα θέματα και δεν παραβρέθηκε ποτέ σε ένα περιφερειακό συμβούλιο -όπως ο κ. Παφίλης του ΚΚΕ και η κ. Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ- για να ενημερωθεί.

Ο ίδιος δήλωσε «πολιτικοποιημένος και όχι πολιτικοποιημένος», απορρίπτοντας το διαχωρισμό μνημόνιο-αντιμνημόνιο. «Η Αυτοδιοίκηση είναι για να υπηρετεί τους πολίτες, αυτά είναι για την κεντρική πολιτική σκηνή. Αν η κυρία Δούρου ήθελε να μιλάει για αυτά, ας κατέβαινε στις ευρωκλογές».

Επιπλέον, δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε συζήτηση με τους συνυποψηφίους του, «αρκεί να έρθουν να μιλήσουν για την αυτοδιοίκηση».

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ