Σκέφτεται την αποχή η Ελεονώρα Μελέτη: Αν δε μου δοθεί ευκαιρία, του χρόνου θα απέχω

Εδώ και καιρό ακούγεται διαρκώς ότι η εκπομπή της κόβεται και ότι η ίδια θα πολιτευτεί στον Πειραιά, όμως το Μελέτησέ Το παραμένει και θα είναι μέχρι το φινάλε της σεζόν. Για το μετά η Ελεονώρα Μελέτη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι στην τηλεόραση για ένα χρόνο.

Όπως δηλώνει σε συνέντευξη της η παρουσιάστρια θέλει λίγο να ξεφύγει από το κόνσεπτ εκπομπής που κάνει τα τελευταία 5 χρόνια και βρει κάτι άλλο. Αν δεν το βρει θα ξεφύγει εντελώς από το τηλεοπτικό πεδίο.

«Επειδή φέτος, όπως γνωρίζετε, λήγει το συμβόλαιό μου με το Star και αυτό σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να διαπραγματευτώ και για κάτι άλλο με το κανάλι, έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το γεγονός ότι εάν αυτό το κάτι άλλο δεν είναι κοντά σε αυτό που εγώ νιώθω ότι θα με εκφράσει και θα με καλύψει, τότε μπορεί να μην κάνω τηλεόραση. Δεν θα αποδεχτώ μια πρόταση μόνο και μόνο για να είμαι στην τηλεόραση. Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου. Να απέχω τηλεοπτικά. Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά, το έχω συζητήσει με αυτούς που πρέπει και το λέω γιατί έχω υπηρετήσει ως σωστός επαγγελματίας τόσα χρόνια το συγκεκριμένο concept και νομίζω ότι είναι καιρός να να κάνω μια αλλαγή. Εάν δεν μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω αυτή την αλλαγή, τότε ίσως να απέχω για λίγο καιρό από την τηλεόραση.» ανέφερε στο περιοδικό Hello και στη Τζοβάννα Βλαχάβα η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ