Σλοβενία: Μεθυσμένος βουλευτής προκάλεσε τροχαίο

Παραιτήθηκε από το κοινοβούλιο ο Πέτερ Βίλφαν, που ήταν και πρώην αθλητής του μπάσκετ – Τραυμάτισε πεζό με το αυτοκίνητό του

Ο Σλοβένος βουλευτής και πρώην αθλητής του μπάσκετ Πέτερ Βίλφαν υπέβαλε παραίτηση, επειδή προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και τραυμάτισε έναν πεζό οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 56χρονος Πέτερ Βίλφαν, σε ανακοίνωσή του προς τα ΜΜΕ, ανέφερε ότι για την απόφασή του ενημέρωσε τον πρόεδρο της σλοβενικής Βουλής Γιάνκο Βέμπερ.

Ο κ. Βίλφαν εξέφρασε τη βαθιά λύπη του για το περιστατικό, προσθέτοντας ότι επισκέφθηκε τον 84χρονο τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι. Ανέφερε ακόμη ότι οδηγούσε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του τον πεζό που περνούσε το δρόμο με πράσινο φανάρι.

Ο πρώην – πλέον – βουλευτής και πρώην μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ και γνωστός αθλητικογράφος και σχολιαστής ήταν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος «Θετική Σλοβενία», από το οποίο αποχώρησε στις 29 Απριλίου για να ενταχθεί στην ομάδα που πρόσκειται στην πρώην πρωθυπουργό Άλενκα Μπράτουσεκ.
Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ