Στην Αθήνα συναντώνται οι Ευρωπαίοι εργοδότες

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ και αντιπρόεδρος της BusinessEurope Δ. Δασκαλόπουλος, θα παραθέσει δείπνο με επίσημο προσκεκλημένο και ομιλητή τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Με συμμετοχή των προέδρων 41 εργοδοτικών οργανώσεων από 35 χώρες της Ευρώπης συνεδριάζει σήμερα και αύριο στην Αθήνα η ολομέλεια της ευρωπαϊκής οργάνωσης εργοδοτών, BusinessEurope.

Το βράδυ, ο πρόεδρος του ΣΕΒ και αντιπρόεδρος της BusinessEurope Δ. Δασκαλόπουλος, θα παραθέσει δείπνο με επίσημο προσκεκλημένο και ομιλητή τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ αύριο, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας.

Στην ατζέντα της συνάντησης, όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΕΒ, προτεραιότητα έχουν η νέα βιομηχανική πολιτική που σχεδιάζει σήμερα η Ευρώπη ως μοχλό για την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση και την αποκατάσταση της ΕΕ ως βασικού παίκτη του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Παράλληλα, θα επαναδιατυπωθούν οι προτάσεις της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας για τις αναγκαίες αναπτυξιακές πολιτικές καθώς και για την ανάγκη θεσμικής ενίσχυσης της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Πηγή: voria.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ