Στις επιχειρήσεις έχουν επιστραφεί 700 εκατ. ευρώ φόροι

Διαβεβαίωσε ότι η πορεία εσόδων πάει καλά χωρίς μεγάλες υστερήσεις

Περίπου 700 εκατ. ευρώ είναι ο φόρος που έχει επιστραφεί στις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2014, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη.

Από την Πάτρα, όπου βρέθηκε με σκοπό να ενημερώσει τα στελέχη των περιφερειακών οικονομικών υπηρεσιών, για το νέο οργανόγραμμα της γενικής γραμματείας, διαβεβαίωσε ότι η πορεία εσόδων πάει καλά χωρίς μεγάλες υστερήσεις.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Χ. Θεοχάρης, στόχος του νέου οργανογράμματος είναι η αποτελεσματικότερη επικοινωνία μεταξύ των οικονομικών υπηρεσιών, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, το νέο οργανόγραμμα προβλέπει αλλαγές στις κεντρικές υπηρεσίες και ίδρυση περιφερειακών, μια από τις οποίες θα λειτουργήσει στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάτρα, ο Χάρης Θεοχάρης συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με το προεδρείο και μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα φορολογίας, καθώς και του εκλογικού επιδόματος που θα λάβουν όσοι δικηγόροι διοριστούν, ως δικαστικοί αντιπρόσωποι στις επερχόμενες εκλογές.

Πηγή: voria.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ