Στο δικαστήριο Αμαλιάδας ο δολοφόνος του άτυχου αστυνομικού

Πολίτες αποδοκίμασαν τον 30χρονο αθίγγανο, ο οποίος έφτασε στο κτίριο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα.

Εκεί, βρέθηκαν αρκετοί πολίτες που αποδοκίμασαν τον 30χρονο αθίγγανο ο οποίος έφτασε στο κτίριο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αναμένεται να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Διαβάστε περισσότερα στο ilialive.gr

Δείτε το βίντεο από το amaliadanews.gr

Χθες, χιλιάδες πολίτες είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Μαρτζάκλη, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα.

Ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας πέντε και έντεκα ετών, υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν.

Στη Δίωξη μετατέθηκε το 2007, ενώ νωρίτερα υπηρετούσε στο Α.Τ. Βαρθολομιού. Καταγόμενος από τη Ροδιά Πηνείας, είχε παντρευτεί και εγκατασταθεί στην Ανδραβίδα. Ασχολείτο με το ποδόσφαιρο και την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας σε περισσότερα από 150 μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ