Στο δικαστήριο η «Μήδεια» της Γιούτα, Μέγκαν Χάντσμαν

Κρατείται στη φυλακή

Μία γυναίκα από την πολιτεία Γιούτα των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε έξι παιδιά της, εμφανίστηκε τη Δευτέρα ενώπιον του δικαστηρίου ωστόσο οι εισαγγελείς ζήτησαν από τον δικαστή να τους δοθεί περισσότερος χρόνος για να υποβάλουν την επίσημη κατηγορία, αναφέρει η εφημερίδα Salt Lake Tribune.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Μέγκαν Χάντσμαν, 39 ετών, συνελήφθη αφού κατηγορείται ότι σκότωσε επτά νεογέννητα βρέφη που έφερε στον κόσμο σε διάστημα μίας δεκαετίας, από το 1996 έως το 2006. Η αστυνομία δέχτηκε κλήση από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας σχετικά με ένα νεκρό βρέφος που βρήκε στο πατρικό του σπίτι. Όταν οι αρχές έσπευσαν στην περιοχή Πλέζεντ Γκρόουβ, νότια του Σολτ Λέικ Σίτι, ανακάλυψαν τα πτώματα τα οποία ήταν τοποθετημένα μέσα σε χαρτόκουτα στο γκαράζ του παλιού σπιτιού της Χάντσμαν.

Μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία, η 39χρονη υποστήριξε ότι τα βρέφη είχαν γεννηθεί νεκρά.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που συγκεντρώνονται ακόμα και τώρα που μιλάμε», δήλωσε ο Τζεφ Μπάχμαν, ένας από τους δικηγόρους στην υπόθεση. «Ο ιατροδικαστής έχει ολοκληρώσει τις αρχικές αυτοψίες, ωστόσο θα χρειαστεί λίγο καιρός για την επίσημη έκθεση».

Η δικαστής Κλώντια Λέικοκ έδωσε στους εισαγγελείς διορία μίας ακόμα εβδομάδας ώστε να προετοιμαστούν.

Η Χάντσμαν κρατείται στη φυλακή, ενώ το ποσό της εγγύησής της έχει οριστεί στα 6 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ