Στο νοσοκομείο μεθυσμένοι διαρρήκτες φορτηγού

«Στουπί» στο μεθύσι ήταν οι δύο νεαροί με πλούσιο παρελθόν στις κλοπές, που έβαλαν στο μάτι ένα φορτηγό σταθμευμένο στην πόλη της Ξάνθης και προσπάθησαν να το παραβιάσουν για να κλέψουν ό,τι θα έβρισκαν μέσα. Όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς, κατέληξαν στο… νοσοκομείο

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. είδαν τους επίδοξους διαρρήκτες επί τω έργω και προσπάθησαν να τους συλλάβουν. Ωστόσο, εκείνοι μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους και ξεκίνησαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς για να διαφύγουν. Δεν πήγαν μακριά, όμως, καθώς ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη με κατεύθυνση προς την Κομοτηνή έχασαν τον έλεγχο και το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε μια κολώνα!

Οι επιβάτες, ένας 27χρονος και ένας 23χρονος, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ ο 27χρονος οδηγός δεν διέθετε ούτε δίπλωμα!

 Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, οι νεαροί που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης για απόπειρα κλοπής και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ