Συλλαλητήριο σήμερα των παραγωγών των λαϊκών αγορών

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και διοργανώνουν για το Σάββατο δωρεάν διανομή τροφίμων στον Περισσό

Προσυγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος με πορεία προς τη Βουλή θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών με αφορμή την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Χθες, Πρωτομαγιά, μοίρασαν δωρεάν τρόφιμα στα διόδια των Αφιδνών, ενώ προχθές Τετάρτη βρέθηκαν στον Κολωνό όπου σημειώθηκε το αδιαχώρητο για μία σακούλα πατάτες.

Αύριο, Σάββατο, διοργανώνουν δωρεάν διανομή τροφίμων στις 10:30 το πρωί στην οδό Σαλαμίνος στον Περισσό.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Ειδικότερα, σε έκτακτη συνεδρίαση, τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Παραγωγών πωλητών των Λαϊκών Αγορών, τα οποία αντιδρούν στο νέο σχέδιο νόμου για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο, του οποίου οι διατάξεις και άρθρα εκτιμούν ότι εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα, αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, βρίσκονται σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ έχουν κλείσει, όπως αναφέρουν και ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών.

«Στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης, απαντούμε με κλιμάκωση του αγώνα μας με συνέχιση της απεργίας διαρκείας» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Στην ανακοίνωση καταγγέλλονται οι πρακτικές όπως λένε του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» για τη διάλυση των Λαϊκών Αγορών, οι οποίες δεν λαμβάνουν καθόλου υπ’ όψιν τους τα αιτήματα Παραγωγών και Επαγγελματιών πωλητών.
   

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ