-

Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για προώθηση παράνομων μεταναστών

Ο 34χρονος, υπήκοος Συρίας, είχε προμηθευτεί και χορηγήσει στους δεκαεπτά αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων ήταν 15 υπήκοοι Συρίας και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν

Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης καθώς προσπάθησε να προωθήσει 17 παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Ο 34χρονος, υπήκοος Συρίας, είχε προμηθευτεί και χορηγήσει στους δεκαεπτά αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων ήταν 15 υπήκοοι Συρίας και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν, εισιτήρια υπεραστικού λεωφορείου που είχε προορισμό περιοχή του Κιλκίς.

Μεταξύ των αλλοδαπών, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, εντοπίστηκε ένας υπήκοος Συρίας, που κατά τον έλεγχο επέδειξε δελτίο ταυτότητας Βελγικών Αρχών, με εμφανή σημάδια πλαστότητας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο λαθροδιακινητής θα λάμβανε από κάθε αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρα σημειώματα, στα οποία αναγράφονταν τα ποσά που είχαν καταβάλει οι μετανάστες.
Ο διακινητής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ