Συνελήφθησαν για διάρρηξη σπιτιού στην Τήνο

Δυο Αλβανοί ηλικίας 20 και 22 χρόνων και η 28χρονη ομοεθνής τους διέρρηξαν το σπίτι τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής και άρπαξαν από μέσα κοσμήματα και άλλα τιμαλφή αξίας 8.000 ευρώ

Με τα κλοπιμαία στα χέρια συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Τήνου τους τρεις δράστες μιας διάρρηξης σε σπίτι στην Χώρα, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν για το Πάσχα. Μάλιστα, δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες ώσπου να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 20 και 22 χρόνων και η 28χρονη ομοεθνής τους διέρρηξαν το σπίτι τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής και άρπαξαν από μέσα κοσμήματα και άλλα τιμαλφή αξίας 8.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους επιστράφηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 20χρονου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο 22χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για κλοπή.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ