Τα βρήκαν on air Αρναούτογλου-Κωστόπουλος: «Λάθος αδερφέ» και «Του βγάζω το καπέλο» [βίντεο]

Η παρουσία ενός οραματιστή-μελλοντολόγου στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς την Τρίτη το βράδυ παραλίγο να αποτελέσει αφορμή για κόντρα μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο δεύτερος θεώρησε αγενές και αντι-επαγγελματικό να αφήσει τον εαυτό του απ΄έξω ο πρώτος.

Ο Γρηγόρης όμως αναγνώρισε το λάθος του άμεσα και στην επόμενη ευκαιρία επανόρθωσε. Πρώτα ζήτησε συγγνώμη από την τηλεοπτική εκπομπή και στη συνέχεια έπαιξε απόσπασμα όπου ερωτάται ο οραματιστής και για τον ίδιο και για τη Μαρία Μπεκατώρου. « Αυτές τις μέρες άκουσα τόσες γελοιότητες, που δεν μπορώ πραγματικά να απαντήσω σε όλες σοβαρά και δεν το κάνω, αλλά άκουσα και μια σωστή από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μου είπε ότι αν θέλεις να είσαι δίκαιος όταν ρωτάς για κάποιους ανθρώπους, πρέπει να ρωτήσεις πρώτα για τον εαυτό σου και την εκπομπή σου, σε αυτό είχε δίκιο και το επικροτώ και του λέω αδερφέ λάθος, οπότε το αλλάζω αμέσως» ανέφερε ο Αρναούτογλου.

Και η ανταπόδοση ήρθε σήμερα το πρωινό στο Πρωινό mou με τον Πέτρο Κωστόπουλο να του υποκλίνεται και να του λέει: «Ήταν προσεγμένο. Καταρχήν του βγάζω το καπέλο, respect, διότι ξηγήθηκε σωστά, ότι «ναι ήταν χαζομάρα μας»».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ