«Τα έπαιρνε χοντρά» ο Πακιστανός λαθρέμπορος

Φαίνεται πως είχε πολλή… πελατεία, καθώς είχε ήδη βγάλει 4.375 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση λαθραίων εμπορευμάτων!

Με γεμάτες τσέπες τσάκωσαν οι αστυνομικοί στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας έναν 31χρονο Πακιστανό για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι έκανε εκτεταμένο λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Φαίνεται πως είχε πολλή… πελατεία, καθώς είχε ήδη βγάλει 4.375 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση λαθραίων εμπορευμάτων!

Στο σπίτι του αλλοδαπού, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας βρήκαν συνολικά 310  πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό Δημόσιο. Ο 31χρονος, σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από την χώρα και άλλοι περιοριστικοί όροι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θηβών, συνελήφθη.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, αλλά ενδέχεται να κατηγορηθεί και για κλοπές καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του ένα φορητό υπολογιστή, μία κεντρική μονάδα υπολογιστή και τρία κινητά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται πώς βρέθηκαν στα χέρια του.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ