Ταλαιπωρία στο Ντουμπάι για τον Βουτσά – Του έκλεψαν το διαβατήριο

Αναγκάστηκε να αναβάλει τις παραστάσεις στην Αυστραλία

Αλησμόνητο θα μείνει στον δημοφιλή ηθοποιό Κώστα Βουτσά το τελευταίο του ταξίδι.

Εν πτήση προς την Αυστραλία μαζί με συνεργάτες του για να παρουσιάσουν την παράσταση «Οι Απελπισμένοι» σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας, έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, ενδιάμεσο σταθμό της πτήσης προς την Αυστραλία και καθώς φωτογραφιζόταν με θαυμαστές του, κάποιος του έκλεψε ένα τσαντάκι στο οποίο ήταν το διαβατήριό του, χρήματα, πιστωτικές κάρτες, άλλα έγγραφα και φάρμακα.
 
Αποτέλεσμα αυτού να μην μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι προς την Αυστραλία και αφού έμεινε ένα 24ωρο ξάγρυπνος στο Ντουμπάι, ο 83χρονος ηθοποιός επέστρεψε στην Ελλάδα όπου κατόρθωσε σε χρόνο-ρεκόρ να βγάλει νέο διαβατήριο και να αναχωρήσει εκ νέου για την Αυστραλία.

Συγκεκριμένα αναμένεται στις 6 απόψε -Κυριακή- στο Σίδνεϊ και στις 8 ξεκινά η παράσταση.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της ταλαιπωρίας ήταν να αναβληθούν οι παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στην Αδελαϊδα και το Σάββατο στη Μελβούρνη. Η παράσταση της Μελβούρνης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Dallas Brooks Hall.

Ο δημοφιλής κωμικός με δηλώσεις του εξέφρασε την λύπη του για την ταλαιπωρία των ομογενών, είπε ότι ο ίδιος ήταν το μεγαλύτερο θύμα του κλέφτη και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να αποζημιώσει τους ομογενείς.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ