Τέσσερις συλλήψεις για σωματεμπορία στο Ρέθυμνο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πταίσματος σε βάρος πέντε  αλλοδαπών γυναικών για παράβαση νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων

Συνελήφθησαν την Κυριακή στο Ρέθυμνο, τρεις  Έλληνες ηλικίας 49, 53 και 61 ετών και 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βοσνίας Ερζεγοβίνης για σωματεμπορία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από 19.04.2014 έως 03.05.2014, χρησιμοποιώντας απατηλά μέσα και υποσχέσεις προέβαιναν κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, στην γενετήσια εκμετάλλευση με σκοπό το κέρδος, 26χρονης αλλοδαπής υπηκόου Τσεχίας και ακόμη μίας αλλοδαπής ομοεθνή της, εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου εργαζόταν.

Ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Ρεθύμνου, στο εν λόγω κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, εξωθούσαν στην πορνεία, έναντι αμοιβής και άλλες τρεις αλλοδαπές, οι οποίες βρισκόταν κατά την διάρκεια του ελέγχου εντός του καταστήματος.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό, των 1.825 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν  την Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ