Θεσσαλονίκη: «Κλειστόν επ΄ αόριστον» στη γραμματεία Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

Οι συμβάσεις των δύο εργαζομένων δεν ανανεώθηκαν – Μένουν σε εκκρεμότητα σημαντικές εργασίες, όπως τα έγγραφα των εξελίξεων καθηγητών μελών ΔΕΠ, έγγραφα των έργων της Σχολής και σημαντικές διοικητικές πράξεις

Κλειστή επ΄ αόριστον είναι από σήμερα η γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Στην γραμματεία εργάζονταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια μόνο δύο εργολαβικοί υπάλληλοι, οι συμβάσεις των οποίων δεν ανανεώθηκαν. 

Σύμφωνα με τον Κοσμήτορα της ΣΘΕ, Σπύρο Παυλίδη, η αναπλήρωση των δύο εργολαβικών υπαλλήλων από άλλες γραμματείες είναι σχεδόν αδύνατη, καθώς, εξαιτίας της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων του πανεπιστημίου, το διοικητικό προσωπικό στις έξι γραμματείες των τμημάτων της ΣΘΕ μειώθηκε περίπου στο μισό. 

“Δεν προχωρούν οι εγκρίσεις των συμβάσεων είτε από το ελεγκτικό συνέδριο είτε από την πάρεδρο, ενώ από τις δικαστικές καθυστερήσεις από τις προσφυγές των εταιριών χάνονται οι προθεσμίες νέων προκηρύξεων εργολαβιών” ανέφερε ο κ.Παυλίδης και πρόσθεσε ότι το πρόβλημα των εργολαβιών είναι πλέον εμφανέστατο τόσο στην ανύπαρκτη καθαριότητα όσο και στην φύλαξη του πανεπιστημίου, ιδιαίτερα της Φοιτητικής Λέσχης. 

Από το κλείσιμο της γραμματείας της Κοσμητείας της ΣΘΕ μένουν σε εκκρεμότητα σημαντικές εργασίες, όπως τα έγγραφα των εξελίξεων καθηγητών μελών ΔΕΠ, έγγραφα των έργων της Σχολής και σημαντικές διοικητικές πράξεις.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ