Θεσσαλονίκη: Οικιακός βοηθός «καθάρισε» 125.000 ευρώ από το σπίτι των εργοδοτών του

Ο 58χρονος Αλβανός χρησιμοποιούσε αντικλείδια που είχε κατασκευάσει προκειμένου να αφαιρεί ποσά από το χρηματοκιβώτιο

Σε «καθάρισμα» όχι του σπιτιού αλλά του χρηματοκιβωτίου φαίνεται ότι είχε επιδοθεί ένας 58χρονος Αλβανός που εργαζόταν ως οικιακός βοηθός σε κατοικία στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μόνο τον τελευταίο χρόνο ο 58χρονος είχε καταφέρει να αφαιρέσει περίπου 125.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο χρησιμοποιώντας αντικλείδια που είχε εξασφαλίσει.

Οι κινήσεις του, όμως, δεν ήταν και τόσο διακριτικές αφού κίνησε τις υποψίες των εργοδοτών του που ενημέρωσαν την ασφάλεια με αποτέλεσμα να τεθεί υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς.

Τελικά η σύλληψη του Αλβανού έγινε επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσε να αφαιρέσει το ποσό των 10.000 ευρώ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν, αντικλείδι του χρηματοκιβωτίου και άλλο ένα θωρακισμένης πόρτας, που οδηγούσε στο χώρο όπου βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν βιβλιάρια καταθέσεων, αποδείξεις προθεσμιακών καταθέσεων, γραμμάτια είσπραξης και εντάλματα πληρωμής, μέσω των οποίων προκύπτει η διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών. 
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ