-

Θυμάστε τις δίδυμες που γεννήθηκαν κρατώντας η μία το χεράκι της άλλης; σήμερα έγιναν 2 ετών και είναι πιο αγαπημένες από ποτέ!

Θυμάστε τις Δίδυμες που Γεννήθηκαν Κρατώντας η μία το Χεράκι της άλλης; Σήμερα έγιναν 2 Ετών και είναι Πιο Αγαπημένες από Ποτέ!

Πριν από δύο χρόνια, το Διαδίκτυο είχε συγκινηθεί, όταν κατά τη διάρκεια της γέννησής τους, δίδυμες αδερφούλες βγήκαν στον κόσμο κρατώντας η μία το χέρι της άλλης.

Η Jenna και η Jillian Thistlethwaite εκτός από μονοζυγωτικές δίδυμες, ήταν και στον ίδιο αμνιακό σάκο, μια τόσο σπάνια περίπτωση, που συμβαίνει μόλις 1 στις 10.000 εγκυμοσύνες.

Μοιράστηκαν τον αμνιακό τους σάκο μέχρι τη μέρα της γέννησής τους με καισαρική τομή στις 9 Μαΐου 2014. Μπορούν εύκολα να παρουσιαστούν επιπλοκές όταν έμβρυα μοιράζονται τον ίδιο αμνιακό σάκο, καθώς οι ομφάλιοι λώροι τους μπορούν να μπερδευτούν, και έτσι η μητέρα τους η Sarah Thistlethwaite πέρασε 57 μέρες στο νοσοκομείο πριν γεννήσει και για να απασχολείται με κάτι έπλεκε ρουχαλάκια για τις κόρες της.

Κάθε γέννηση είναι ένα θαύμα, και οι πολλαπλές εγκυμοσύνες είναι ακόμα πιο ξεχωριστές. Αλλά αυτό που αντίκρισαν οι γιατροί και οι νοσοκόμες όταν γεννήθηκαν, τους συγκίνησαν ιδιαίτερα. Τα κοpιτσάκια που γεννήθηκαν με 45 δευτερόλεπτα διαφορά είχαν ενωμένα τα χέρια τους και κρατούσαν η μία την άλλη. Η μητέρα θυμάται ότι «ήταν η πιο εκπληκτική και πιο όμορφη στιγμή.»

Θυμάστε τις Δίδυμες που Γεννήθηκαν Κρατώντας η μία το Χεράκι της άλλης; Σήμερα έγιναν 2 Ετών και είναι Πιο Αγαπημένες από Ποτέ! - Εικόνα 2

Η εκπληκτική στιγμή όταν η Jenna και Jillian γεννήθηκαν κρατώντας τα χεράκια τους.

Θυμάστε τις Δίδυμες που Γεννήθηκαν Κρατώντας η μία το Χεράκι της άλλης; Σήμερα έγιναν 2 Ετών και είναι Πιο Αγαπημένες από Ποτέ! - Εικόνα 3

Οι δίδυμες πλέον είναι δύο ετών, και ενώ η κάθε μία έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα, είναι το ίδιο στενά δεμένες όσο τη μέρα που γεννήθηκαν.

Ο εκπληκτικός δεσμός ανάμεσα σε δίδυμα αδέρφια είναι γνωστός, αλλά αυτές οι αδερφούλες μοιράζονται κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Η μητέρα περιγράφει πως όταν τις χωρίζουν για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ. όταν με τον άντρα της κάνουν διαφορετικές δουλειές, και οι δύο αναστατώνονται και ζητούν η μία την άλλη.

Θυμάστε τις Δίδυμες που Γεννήθηκαν Κρατώντας η μία το Χεράκι της άλλης; Σήμερα έγιναν 2 Ετών και είναι Πιο Αγαπημένες από Ποτέ! - Εικόνα 4

Οι δίδυμες στα πρώτα τους γενέθλια.

Θυμάστε τις Δίδυμες που Γεννήθηκαν Κρατώντας η μία το Χεράκι της άλλης; Σήμερα έγιναν 2 Ετών και είναι Πιο Αγαπημένες από Ποτέ! - Εικόνα 5

Τα κοpιτσάκια κάνουν σκανταλιές όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, και οι γονείς αγοράζουν τα πάντα εις διπλούν για να ελαχιστοποιήσουν τον ανταγωνισμό, αλλά και οι δύο αδερφούλες αγαπάνε το κολύμπι και να παίζουν έξω.

Θυμάστε τις Δίδυμες που Γεννήθηκαν Κρατώντας η μία το Χεράκι της άλλης; Σήμερα έγιναν 2 Ετών και είναι Πιο Αγαπημένες από Ποτέ! - Εικόνα 6

Credit: brightside.me

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ