Τιμοσένκο: Ή θα εκλεγώ πρόεδρος ή θα έχουμε ξανά επανάσταση

Με το… δημοκρατικό αυτό δίλημμα η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας ξεκαθάρισε τη θέση της ενόψει των εκλογών στο τέλος του μήνα

Το… δημοκρατικό δίλημμα «ή με εκλέγετε ή θα έχουμε ξανά επανάσταση» συνέχισε τον προεκλογικό της αγώνα ενόψει των εκλογών που προγραμματίζονται για το τέλος του μήνα η Ουκρανία η πρώην πρωθυπουργός της χώρας Γιούλια Τιμοσένκο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στην πόλη Νικολάεφ, αν η χώρα εκλέξει άλλο υποψήφιο, τότε δεν θα μπορέσει να αποφευχθεί «ένας τρίτος γύρος επανάστασης».

«Δεν θέλω να φέρω πια το βάρος της αποτυχίας της επάναστασης. Αλλά αν η χώρα εκλέξει άλλο πρόεδρο και για την ώρα υπάρχει μόνο ένας αντίπαλος, πιστεύω ότι θα πρεπει να στραφούμε στον τρίτο γύρο της επανάστασης. Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω καμία ευκαιρία για αλλαγές. Απλά τους ξέρω όλους αυτούς».

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Πετρ Ποροσένκο, ο μοναδικός, δηλάδη, αντίπαλος μέχρι στιγμής της Τιμοσένκο συγκεντρώνει το 33,3% με την πρώην πρόεδρο να συγκεντρώνει το 10%.

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ