Το «Πρέβελης» δεν κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι της Κάσου

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι της Κάσου το πλοίο «Πρέβελης», όπως ενημέρωσε ο πλοίαρχός του τις πρωινές ώρες της Κυριακής, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ συνέχισε το δρομολόγιό του για λιμένα Πηγαδιών Καρπάθου.

Στην Κάσο θα αποβιβάζονταν 25 επιβάτες και έξι φορτηγά οχήματα, ενώ προς επιβίβαση κατά δήλωση του ναυτικού πράκτορα ανέμεναν έξι επιβάτες και ένα φορτηγό όχημα.

Το πλοίο αναχώρησε από τη Σαντορίνη το Σάββατο στις 3:30 το μεσημέρι, από το λιμάνι Αθηνιός, με 78 επιβάτες, έντεκα φορτηγά, δέκα οχήματα και τρία δίκυκλα για τους επόμενους προορισμούς του.

Να σημειωθεί πως το «Πρέβελης» είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής και πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Μήλο-Θήρα-Ανάφη-Ηράκλειο, Σητεία, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου προσάραξε στη νησίδα Ασπρονήσι, ενώ τα αίτια της προσάραξης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και φως στα αίτια αναμένεται να δώσει η προανάκριση που έχει αναλάβει το λιμεναρχείο της Σαντορίνης.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ