Το συγκινητικό μήνυμα της Βανδή πριν τον τελικό του The Voice

Το δικό της μήνυμα έσπευσε να δώσει λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του «The Voice», η κριτής του talent show Δέσποινα Βανδή.

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στο show και να ευχηθεί καλή επιτυχία, όχι μόνο στα κορίτσια της δικής της ομάδας, αλλά και σε όλους τους φιναλίστ.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Καλημέρα αγαπημένοι μου! Φτάσαμε στο τέλος του Thevoicegr μετά από τόσους μήνες! Πιστεύω πως και οι δικές σας Παρασκευές χρωματίστηκαν τόσο όμορφα όσο και οι δικές μας! Χαίρομαι που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι που στηρίζεται πάνω σε ουσιαστικά ταλέντα αλλά και στον απόλυτο σεβασμό στο κάθε συμμετέχοντα!

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της παραγωγής για την τόσο σημαντική τους βοήθεια και την υπομονή που χρειάστηκε να κάνουν κάποιες φορές για να βγει όλο αυτό στον αέρα!

Ευχαριστώ κι όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε από την πρώτη μέρα η μάλλον νύχτα!!!

Όσο για τα παιδιά που πήραν μέρος εύχομαι να εκμεταλλευτούν όσο γίνεται πιο καλά τη δημοφιλία που απέκτησαν μέσα από το Thevoice και από τα όσα είπαμε μεταξύ μας σχετικά με το τραγούδι!

Για το σημερινό Τελικό θέλω να πω Καλή επιτυχία και στους Τέσσερις !Όλοι τους είναι εξαιρετικοί και να μη ξεχάσουν πότε πως…Σημασία έχει το Ταξίδι όχι η Ιθάκη!

Εύχομαι αληθινά ο δρόμος τους να ναι μακρύς…»!

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ