Τουρκία: Rihanna και Shakira «προωθούν την ομοφυλοφιλία»!

Οι λεσβιακές περιπτύξεις και οι αισθησιακές πόζες των δύο σταρ στο βιντεοκλίπ του «Can’t remember to forget you» σκανδάλισαν το Ραδιοτηλεοπτικό της γείτονος, που μοίρασε «καμπάνες» στα κανάλια…

«Can’t remember to forget you» τραγούδησαν η Shakira και η Rihanna και το κομμάτι μπορεί να έγινε σούπερ χιτ στα μουσικά τσαρτ, όμως ελάχιστοι θυμούνται τους στίχους του, πέρα ίσως από το ρεφρέν…

Και αυτό, γιατί οι δύο τραγουδίστριες, οι οποίες φημίζονται όχι μόνο για τα φωνητικά, αλλά και για τα σωματικά τους προσόντα, εμφανίζονται στο βιντεοκλίπ με τα απολύτως απαραίτητα και επιδίδονται σε περιπτύξεις, που, ακόμα και για τους πιο τολμηρούς, αφήνουν ευδιάκριτους λεσβιακούς υπαινιγμούς…

Ο σάλος που προκάλεσε το εν λόγω βιντεοκλίπ δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην φτάσει μέχρι και τη γειτονική Τουρκία, όπου το σεξ αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο θέμα-ταμπού -πολλώ δε, μάλλον, όταν πρόκειται για ομοφυλοφιλικό σεξ.

Με αυτό το σκεπτικό, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Τουρκίας, «σκανδαλισμένο» από τον αισθησιασμό των δύο καλλιτέχνιδων, αποφάσισε να… μοιράσει «καμπάνες» (πρόστιμα) σε όσα κανάλια προβάλλουν το… πιπεράτο βίντεο.

Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι οι… στενές επαφές της Rihanna με τη Shakira προωθούν την ομοφυλοφιλία, δίνοντας το «κακό παράδειγμα σε όλη την κοινωνία».

Μάλιστα, το Συμβούλιο επικαλείται δήλωση Κολομβιανού βουλευτή -από τη γενέτειρα της Shakira, δηλαδή- ότι «τέτοια βιντεοκλίπ ενθαρρύνουν την ομοφυλοφιλία» στους νέους της Λατινικής Αμερικής.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Σεξολογίας της Τουρκίας, Τζεμ Κετσέ, είπε ότι «η ομοφυλοφιλία είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση και μπορεί να αναπτυχθεί από τα λάθη των γονέων».

Για την ιστορία, το Συμβούλιο επέβαλε σε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς (Dream TV, Show TV, Kral Pop) πρόστιμα από 4.000 έως 40.000 ευρώ, ανάλογα με τα έσοδα του κάθε καναλιού. 
Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ