Τσάκας: Μακριά από την Ελλάδα βρίσκεται σήμερα ο νικητής του πρώτου ριάλιτι

Έχουν περάσει 13 χρόνια από το Big Brother 1, το πρώτο ριάλιτι που παίχτηκε στην Ελλάδα και ο νικητής του, ο Γιώργος Τσάκας με τη χαρακτηριστική «κόμη» εδώ και πολλά χρόνια έχει παρατήσει τη χώρα και έχει γυρίσει στα δικά του πάτρια εδάφη.

Σε συνέντευξη του στο TV Box ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, όπως είναι το κανονικό του επίθετο, μιλάει για τη ζωή του στην Ελλάδα που δεν είχε μέλλον και την απόφαση να πάει με τη γυναίκα του στη Γερμανία, τη χώρα που αποτελεί το δικό του πάτριο έδαφος, μιας και εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε, τη χώρα όπου και απέκτησε τον γιο του, τον Παναγιώτη.

«Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και σήμερα σας μιλάω από τη γερμανική Μπαντ Βίλμπελ. Εδώ μένω πλέον με την οικογένειά μου, τη σύζυγο μου Χριστίνα και τον πέντε μηνών γιο μας Παναγιώτη. Εργάζομαι σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, από τις έξι το πρωί έως αργά το απόγευμα. Η ζωή μου είναι ίδια με ενός ρομπότ. Δεν έχω όμως παράπονο. Περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένος με την οικογένεια μου, έχω δουλειά. Ο γιος μου γεννήθηκε εδώ. Τι να ζητήσω άλλο από τη ζωή μου όταν ο μικρός ξυπνάει νωρίς το πρωί και αρχίζει να λέει λογάκια και να παίζει, να χαμογελάει, να γκρινιάζει, να τρώει, να θέλει αγκαλιές. Και η Χριστίνα μου πάντα με έναν καλό λόγο, ένα τρυφερό χάδι προτού φύγω για τη δουλειά. Τον μικρό θα τον βαφτίσουμε Παναγιώτη. Αν ήταν κορίτσι, θα του έδινα το όνομα της μάνας μου: Μαρία. Του δώσαμε το όνομα της Παναγίας της Σουμελάς των Ποντίων. Η βάφτιση του θα γίνει το καλοκαίρι στο χωριό. Και ο γάμος μου με τη Χριστίνα θα γίνει στην Ελλάδα».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ