-

Βαρύ πένθος για τη Σοφία Μουτίδου – «Με ξήλωσες που πέθανες»

gossip
Επικαιρότητα

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η Σοφία Μουτίδου μετά τον θάνατο ενός δικού της ανθρώπου.
Συγκλονίζει η Σοφία Μουτίδου – «Δεν ήσουν σε κανένα πρόγραμμα θανάτου»

Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό Σοφία Μουτίδου μετά τον θάνατο του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Γιαμλόγλου και πολύ δικού της ανθρώπου. Η Σοφία Μουτίδου προχώρησε σε μία μακροσκελή σπαρακτική ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον δικό της Δημήτρη.

«Βλέπω το πρόσωπό σου σε εκατοντάδες φωτογραφίες αυτές τις μέρες & το ξέρω βαθιά. Ξέρω τις ρίζες των ματιών σου, την πιο βυθισμένη ματιά σου, τη μυρωδιά των μαλλιών σου, τα χέρια σου, τα ρούχα σου όλα. Ήσουν, είσαι κ θα είσαι η πρώτη μου αγάπη, ο πρώτος έρωτας, η πρώτη σχέση.

Εσύ, ένα σύννεφο τρυφερότητας κι απαλοσύνης. Ευγενής και ρομαντικός… έχω τα δώρα σου όλα κρατημένα σε κουτάκια κ μπαούλα, τις μπιλίτσες που μου ‘δινες για κάθε μήνα που περνούσαμε μαζί, έχω κ ένα μικροσκοπικό ασημένιο σερβίτσιο που μου έφερες από ένα ταξίδι σου…

«Δεν ήταν να’ σαι σε κανένα πρόγραμμα θανάτου»
Με ξήλωσες που πέθανες. Δεν ήσουν στο πρόγραμμα, δεν ήταν να’ σαι σε κανένα πρόγραμμα θανάτου… μια φορά, τότε που ήμασταν είκοσι χρονών παιδιά πολύ ερωτευμένα, σου είπα κοιτώντας σε στα μάτια «Δημήτρη, δε θέλω να πεθάνουμε…» και μου ’πες «μα δε χρειάζεται, δεν πεθαίνουν όλοι, να, εγώ ξέρω έναν εδώ πιο κάτω..»& πεθάναμε στα γέλια…».

Χρόνια τώρα λέω ιστορίες σου στο παιδί μου, πριν μήνες της διάβαζα ένα γράμμα που μου ’χες γράψει τότε και μου ’πε «αχ τον αγαπώ! είναι υπέροχος!»… το ξέρω.. σε λάτρεψαν αναρίθμητες γυναίκες, σε σεβάστηκαν όλοι οι άνθρωποι που συναντήθηκες, γοήτευσες ό,τι σε τριγύριζε..

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε στην ανάρτησή της: «Και τώρα εσύ πήγες και το έπαθες στα αλήθεια. Κρίμα Μήτσο μου, Δημήτρη μου, Μιμίτη μου.. Μεγάλο κρίμα μανάρι μου γλυκό, παιδί μου καλό, ψυχή μου πεντάμορφη…

«Σοφούλα;» Η φωνή σου. Μια ζωή ολόκληρη Μητσοοο… Με ξεθεμέλιωσες, με ρήμαξες… Και το όνομά μου που είναι ακόμα στο κουδούνι σου, με γκρεμίζει σε τάρταρα λύπης κ λατρείας… Δε θα ‘ρθω αύριο σπίτι μας. Συγχώρεσέ με. Είναι αδύνατο. Λείπεις εσύ, ας λείπει και τ’ όνομα στο κουδούνι».

Η ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ