Οι 9 από τις πιο βασανιστικές μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία.

Τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι ήταν πιο βάρβαροι και πιο αδίστακτοί, εκτελούσαν τους ανθρώπους με απίστευτους τρόπους που οι σημερινοί άνθρωποι χαίρονται που ζουν αυτή την εποχή. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ!

Δείτε τις φωτογραφίες :

Scaphism : Το πρόσωπο ήταν σταθερά στερεωμένο ανάμεσα από δύο βάρκες κολλημένες η μία δίπλα στην άλλη. Το κεφάλι τα χέρια και τα πόδια προεξείχαν. Ο καταδικασμένος ήταν υποχρεωμένος να καταπιεί γάλα και μέλι μέχρι να αναπτυχθεί σοβαρή διάρροια, το περισσότερο μέλι ρίχνονταν στο σώμα προκειμένου να προσελκύσουν έντομα στα εκτεθειμένα σημεία.  Αυτό επαναλαμβανόταν συνέχεια ώσπου να πεθάνει.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα0

Εκδόρα:  Η εκδόρα ήταν η αφαίρεση του δέρματος από το σώμα. Η εκδόρα χρησιμοποιούνταν ως τρόπος εκτέλεσης και βασανιστηρίων. Ανάλογα με το πόσο δέρμα αφαιρούσαν από το σώμα.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα1

Lingchi : Επίσης γνωστός και ως αργός τεμαχισμός  το Lingchi προοριζόταν για σοβαρά εγκλήματα όπως η προδοσία και η δολοφονία των γονέων του.  Η διαδικασία είχες ως εξής : έδεναν τον καταδικασμένο σε έναν ξύλινο κορμό συνήθως σε δημόσιο χώρο. Στην συνέχεια κόβανε την σάρκα του σε διάφορα σημεία του σώματος σε πολλαπλές φέτες μια διαδικασία που είχε καθοριστεί από το κινέζικο δίκαιο.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα2

Τροχός :Ο τροχός ήταν συνήθως ένας μεγάλος ξύλινος τροχός  συνήθως τραίνου με πολλές ακτίνες. Ο καταδικασμένος ήταν υποχρεωμένος  να σταθεί πάνω στον τροχό και να δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα από ξύλινο η σιδερένιο ρόπαλο. Αυτό το βασανιστήριο χρησιμοποιούνταν κατά την διάρκεια του Μεσαίωνα και χρησιμοποιήθηκε ακόμη και τον 19ο αιώνα. ​

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα3

Το κολάρο στραγγαλισμού : Το κολάρο στραγγαλισμού ήταν μια συσκευή που στραγγαλίζει τον άνθρωπο μέχρι θανάτου. Μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει τον λαιμό ενός ανθρώπου. Ορισμένες φορές στο κολάρο στραγγαλισμού  ενσωμάτωναν ένα μπουκάλι για να πιέζεται στο νωτιαίο μυελό, σπάζοντας τον λαιμό. Το θύμα περνούσε μια σοβαρή κατάσταση με επίμονους σπασμούς και στην συνέχεια περνούσε στον θάνατο.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα4

Το Brazen Bull η ο Σισιλιάνος ταύρος : Ήταν μια συσκευή εκτέλεσης σχεδιασμένη από τους Αρχαίους Έλληνες που έκλειναν τον καταδικασμένο μέσα σε έναν μεταλλικό ταύρο και έβαζαν φωτιά στον ταύρο. Η θέρμανση του μετάλλου προκαλούσε έναν φρικτό θάνατο που έκανε ψητό το θύμα. Το κεφάλι του σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε οι κραυγές του θύματος να μετατρέπονται σε ήχο όπως μουγκρίζει ένας ταύρος.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα5

Disembowelment : Απομάκρυναν μερικά η όλα τα όργανα ενός ανθρώπου, συνήθως από την κοιλιά. Τα τελευταία όργανα που έπρεπε να αφαιρέσουν ήταν πάντα η καρδιά και οι πνεύμονες έτσι ώστε να ζει και να νιώθει όλο και περισσότερο πόνο. Το Disembowelment έπαιξε μεγάλο ρόλο ως τελετουργικό και ως τρόπος εκτέλεσης στην Ιαπωνία.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα6

Βράσιμο : Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε στην Ρωσία και στην Ευρώπη πριν από 3.000 χρόνια και χρησιμοποιούσαν λάδι , οξύ ή νερό. Αυτός ο τρόπος βασανισμού ήταν αρκετά επώδυνος. Χρησιμοποιούσαν ένα μεγάλο καζάνι που τοποθετούσαν τον καταδικασμένο και το γέμιζαν με νερό, πετρέλαιο, πίσσα, στέαρ  η ακόμη και τιγμένο μόλυβδο. Μερικές φορές το θύμα έμπαινε εξαρχής μέσα στο καζάνι και άλλες φορές βυθιζόταν αφού είδη είχε βράσει το υγρό. Το κεφάλι πάντα πρώτα.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα7

Ανασκολόπιση : Αυτός ο είδος εκτέλεσης ήταν πολύ βασανιστικός. Κάρφωνα τους ανθρώπους μέσω των πλευρών, η μέσω του…., η μέσω του κόλπου, η μέσω του στόματος. Η μέθοδος αυτή οδηγούσε το θύμα σε οδυνηρό θάνατο που μερικές φορές διαρκούσε και μέρες.

Οι 9 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. - Εικόνα8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ